Nieuw gebouwde bungalow in Lithakia. €250.000,- KKDeze prachtige bungalow gelegen net buiten het centrum van Lithakia wordt compleet ingericht aangeboden met een woonoppervlak van 75 m2. De bungalow is onlangs gebouwd op een grondoppervlak van 2000m2 en heeft de mogelijkheid om nog drie woningen bij te bouwen. 

 

De bungalow is zeer smaakvol ingericht met hoogwaardige materialen en apparatuur en is voorzien van twee slaapkamers met elk een badkamer daarnaast is er een ruime open keuken aansluitend op de ruime woonkamer en een grote veranda.

 

Alle ruimtes zijn voorzien van airco's die tevens de woning verwarmen daarnaast is de bungalow voorzien van TV's in beide slaapkamers en uiteraard één in de woonkamer. de keuken is voorzien van alle gemakken met een zeer grote koel/vries combinatie en een wasmachine.

 

De bungalow is gebouwd op een kavel van 2000m2 en heeft de vergunning om eventueel nog drie woningen bij te bouwen mocht u dat willen momenteel is de kavel voorzien van een aantal olijfbomen  en een groente tuin en is geheel voorzien van een afrastering daarnaast is de voorkant van de kavel voorzien van een stenen muur met een poort die afsluitbaar is dus privacy genoeg. 

 

De locatie net buiten het centrum van Lithakia is ideaal te noemen het dorp is voorzien van alle faciliteiten zoals supermarkten, bakker, restaurants, bouwmarkt en twee scholen. In de buurt vindt u diverse stranden zoals Kaminia, Agios Sostis, Porto Koukla en iets verder Laganas dit allen in een straal van drie kilometer dus ook goed op de fiets te doen. De stad het vliegveld en de haven ligt op ongeveer acht kilometer afstand.

 

Mocht u belangstelling hebben het enige wat u nodig bent is u kleding.
Mobiel:

GR-00306945683942

NL-0031644458269

M Heeling


© Zakynthos 2019- 2023|Design by MWD webdesign| info@zakynthos-pagina.nl |