€850.000,- KK

Villa Keri Lake/Limni Keriou

Deze schitterende villa met vijf dubbele slaapkamers, zwembad en vele extra's in Limni Keriou/Keri Lake op het eiland Zakynthos (Zante) in de Ionische zee van Griekenland.  

 

€1.050.000,- KK

Villa Machairado

Deze schitterend zeer moderne gelijkvloerse woning met zwembad ligt verscholen in bergen van Machairado en Kiliomeno. Deze woning is volledig selfsupporting qua energie en water. Het uitzicht is adembenemend en voorzien van een zwembad.€265.000,- KK

Zakyntian stenen huis Lithakia

Meer info later.

€220.000,- KK

Woning Lithakia

U vindt deze 3 slaapkamer woning net buiten het centrum van Lithakia in de heuvels. De woning is uitermate geschikt voor iemand die volledig wil genieten van Zakynthos en weinig onderhoud wil hebben zoals tuin en woning.€350.000,- KK

Dubbele woning in Keri

Deze dubbele woning vindt u in de bergen van Keri met een adembenemend uitzicht over het dorp Keri en de zee. De boven en beneden woning is in zijn geheel te kopen wat vele mogelijkheden biedt of apart. 

€265.000,- KK

Woning in Lithaki

Deze 3 slaapkamer woning net buiten Lithakia heeft een zeer grote tuin en daarnaast een olijfgaard van 2500m2 met vele olijfbomen en biedt daardoor vele mogelijkheden.Om alles goed en legaal te laten verlopen werk ik samen met een advocaat, accountant en met JM Real Estate. 

 


Mocht u besluiten om uw eigen woning hier te bouwen dan kan ik u helpen aan de locatie die u wenst hier op Zakynthos tevens kan ik de bouw begeleiden en er zorg voor dragen dat het zo gebouwd wordt als uw wenst mocht u elders verblijven. Ik heb zeer goede contacten met diverse makelaars, architecten, advocaten en bedrijven die nodig zijn om van uw project een succes te maken.

 

Zie: project Medows in Keri


Liveris bouwmarkt in Lithakia is een bedrijf die alle

bouwmaterialen en gereedschappen kan leveren die nodig zijn om een woning te bouwen

en ze brengen alles op locatie.00306945683942/0031644458269

M Heeling


© Zakynthos 2019- 2022|Design by MWD webdesign| info@zakynthos-pagina.nl |