€850.000,- KK

Villa Keri Lake/Limni Keriou

Deze schitterende villa met vijf dubbele slaapkamers, zwembad en vele extra's in Limni Keriou/Keri Lake op het eiland Zakynthos (Zante) in de Ionische zee van Griekenland.  

 

€1.050.000,- KK

Villa Machairado

Deze schitterend zeer moderne gelijkvloerse woning met zwembad ligt verscholen in bergen van Machairado en Kiliomeno. Deze woning is volledig selfsupporting qua energie en water. Het uitzicht is adembenemend en voorzien van een zwembad.€300.000,- KK

Dubbele woning in Keri

Deze dubbele woning vindt u in de bergen van Keri met een adembenemend uitzicht over het dorp Keri en de zee. De boven en beneden woning is in zijn geheel te kopen wat vele mogelijkheden biedt of apart. 

€295.000,- KK

Zakintian style house in Lithakia.

Deze fraaie 140m2 stone villa met mediterrane uitstraling is rustig gelegen aan de rand van het dorpje Lithakia.

 €475.000.- KK

Villa met appartement in Marathia

Deze schitterende Villa met adembenemende uitzichten  vindt u in Marathia wat een zeer gewilde locatie is. De Villa bestaande uit een drie slaapkamer woning van 120 m2 en een één slaapkamer appartement van 60m2.Om alles goed en legaal te laten verlopen werk ik samen met een advocaat, accountant en met JM Real Estate. 

 


Mocht u besluiten om uw eigen woning hier te bouwen dan kan ik u helpen aan de locatie die u wenst hier op Zakynthos tevens kan ik de bouw begeleiden en er zorg voor dragen dat het zo gebouwd wordt als uw wenst mocht u elders verblijven. Ik heb zeer goede contacten met diverse makelaars, architecten, advocaten en bedrijven die nodig zijn om van uw project een succes te maken.

 

Zie: project Medows in Keri


Liveris bouwmarkt in Lithakia is een bedrijf die alle

bouwmaterialen en gereedschappen kan leveren die nodig zijn om een woning te bouwen

en ze brengen alles op locatie.Mobiel:

GR-00306945683942

NL-0031644458269

M Heeling


© Zakynthos 2019- 2022|Design by MWD webdesign| info@zakynthos-pagina.nl |